Jesners Woonaccessoires

Tekstborden

TEKSTBORDEN


Met de tekstborden van Jesners.nl geeft u gegarandeerd een persoonlijk tintje aan uw interieur. We hebben een zeer speciaal assortiment tekstborden. U kunt kiezen uit originele, vermakelijke en inspirerende teksten. Het is ook heel bijzonder om een bord door ons te laten bedrukken met uw eigen of gepersonaliseerde tekst.

De formaten van de tekstborden variëren, net als de tekst- en achtergrondkleur. U kunt kiezen uit circa 20 tekstkleuren en 12 bordkleuren. De tekstborden zijn eenvoudig op te hangen met een stevige bevestiging en hebben een professionele afwerking. Of u nu één van onze borden bestelt voor bij u zelf thuis aan de muur of als cadeau voor iemand anders, het is iedere keer een leuk idee.

Jesners.nl streeft ernaar alle artikelen die in onze webshop staan, zoals tekstborden, op voorraad te hebben. Daardoor kunnen wij meestal snel leveren en heeft u onze producten snel in huis. Wij volgen de laatste trends en vullen onze webshop constant aan met leuke, nieuwe artikelen. Zo blijft ons aanbod verrassend en origineel.

U kunt heel gemakkelijk tekstborden bestellen via onze website. Hebt u een eigen idee of wens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Jesners.nl denkt graag met u mee.